Quantcast

Dos turistes confonen la Catedral de Barcelona amb la Sagrada Família. Havien preparat la seva visita a consciència

Barcelona és una ciutat increïble , plena de arquitectura , cultura i un deliciós oferta gastronòmica . No és d'estranyar que sigui una de les ciutats que reben més visitants del nostre país .

Emma Jones i Catriona Dowe , o n parell de turistes britànics , van visitar Barcelona amb la il·lusió de conèixer la Sagrada Família de Gaudí < / b>, emblemàtica construcció de la ciutat comtal. Aquest monument era el primer punt en la seva llista de coses per fer.

" Era el principal que volíem veure . Estàvem molt emocionades al respecte i i nvestigamos bastant ", comenten les turistes al ' Mirror '. Per fi va arribar el moment de visitar la famosa església .

Quan van arribar, a l'entrada van pagar 4 euros per accedir i altres & euro; 5 per a pujar a la cúpula . Quina barat !, van pensar les dones.

"Quan vam entrar vam dir que era una mica més tradicional del que havíem imaginat ". Va comentar Jones. Quan van pujar a la cúpula , va ser Dowe la qual es va adonar de l'error. Les dones no podien creure-ho. Una d'elles va exclamar : " això no és " '. Davant d'elles, al lluny, van visionar la Sagrada Família.

avergonyides, van abandonar la catedral i van emprendre la seva marxa cap a l a Sagrada Família .

Aquesta vegada, entrar els va sortir una mica més car.