Quantcast

Accident de tren a Milà que deixa quatre morts i 100 ferits

Passades les 6:50 del matí, en plena hora punta, un tren de rodalies que havia sortit des de Cremona a les 06:17 hores es dirigia a l'estació de Porta Garibaldi de Milà ha descarrilat i ha provocat quatre morts i, almenys, 100 ferits en l'accident, dels quals cinc d'ells es troben en estat molt greu.

Continua la investigació per esbrinar les causes del descarrilament, però el sinistre es va produir en una zona de canvi de vies i les primeres hipòtesis assenyalen que es tractaria d'un error tècnic en aquest tram. L'assessor del Govern de Llombardia ha declarat que s'exclouen els motius de mal funcionament del tren, ja que no era vell.

Alguns dels ocupants del tren han parlat sobre el que van sentir abans de l'accident: "El tren estava molt ple, a Treviglio es munten moltes persones. El tren ha començat a tremolar uns tres o quatre minuts abans de l'accident, hem entès que estava a punt de succeir alguna cosa greu".

el succés es converteix en l'accident més greu des del qual es va produir a l'estiu de 2016 , que va causar 23 morts al sud d'Itàlia, a la regió de Pulla.