Quantcast

El mag, David Copperfield, acusat de drogar i abusar d'una jove de 17 anys

L'il·lusionista, mundialment conegut, s'ha vist en tornat en un nou cas d'abusos sexuals .

Brittney Lewis , un model , ha denunciat que el mag va abusar d'ella quan tenia 17 anys . Els fets, segons la maniquí, van succeir en 1998 , quan va conèixer a prestidigitador durant una desfilada a Japó , segons informa el diari ' The Wrap '.

Lewis va decidir acompanyar a Coperfield a un dels seus shows . "Recordo que em va treure la roba . M'estava besant a la cara i després recordo que va començar a enfonsar-se en el meu cos amb el seu rostre ", va declarar la model, que assegura < / span> que, després de l'espectacle, Coperfield la va portar a prendre una copa . Després d'això, assegura que va perdre el coneixement i té records borrosos del que va poder passar després.

Al matí següent, quan Lewis es va despertar, Coperfield li va assegurar que no havien fet res , que ella era una menor i que la va respectar en tot moment. " No te la he ficat ", va dir Coperfield , segons la model.

Després de les declaracions de Lewis, Coperfield va penjar a la seva pàgina de Twitter recolzant el moviment #MeToo . El mag també explica que a ell ja li han acusat en fals i demana que no es facin judicis de valor abans que es demostrin els fets.

pic.twitter.com/1LjIBYa9rP

David Copperfield (@D_Copperfield) 24 gener 2018

Pel que sembla, no és la primera vegada que l'il·lusionista es veu embolicat en un cas d'abusos . En 2007, una Miss li acuso per un delicte similar. Finalmene, es va demostrar que les relacions havien estat consentides i el cas es va desestimar.