Quantcast

Els cinc errors que van marcar la temporada de Zidane

Després de l'eliminació del Reial Madrid a la Copa del Rei a mans del Leganés d'Asier Garitano, salten les alarmes al club merengue. El Bernabéu s'ha convertit en un drama total per a l'afició després de veure com equips com Vila-real, Barcelona, ??Betis, i ara el Leganés (que per cert, també va eliminar al submarí groc de la Copa), campen al seu aire pel Nou Chamartín .

l'afició es comença a cansar de Zidane i alguns ja comparen el seu últim any amb l'actuació de Rafa Benítez a lloms del club que presideix Florentino Pérez. Però, ¿quins errors han condemnat a l'entrenador gal?

1. No hi ha fitxatges que il·lusionin:
I si n'hi havia, que en principi eren Vallejo, Ceballos, Marcos Llorente … no han tingut ni tots els minuts que volia l'afició per a ells, ni el protagonisme que els propis jugadors esperaven. Després actuacions de primer nivell a Alemanya, Betis, i Esportiu Alabès, respectivament, els jugadors són reservats per partits de menys exigència. A més, després de la negativa dels grans clubs per vendre al club blanc, com Mbappé, que va acabar al PSG o De Gea, que aquest mateix estiu va renovar, no hi ha cap jugador que il·lusioni com al seu dia ho va fer l'arribada de Cristiano Ronaldo , Kaká, Gareth Bale o Luka Modric.

2. Jugadors que no donen el nivell que se'ls exigeix:

Precisament els

3.

4.

5.