Quantcast

De la Serna creu que Puigdemont "ratlla el ridícul"

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha assenyalat aquest dijous que les actuacions de Carles Puigdemont, que aspira a repetir com a president de la Generalitat de Catalunya, "ratllen el ridícul" i que "el grau d'improvisació és enorme" .

en una entrevista a Antena 3 recollida per Servimedia, el ministre va assenyalar que Puigdemont el que ha de fer és "front a les seves responsabilitats i que vingui a Espanya".

per això , el titular de Foment li va reclamar que es deixi de "focs d'artifici que ens tenen a tots ja una mica avorrits", per afegir que si l'expresident de la Generalitat considera que és l'única persona que pot viure al marge de la llei és que "viu a la utopia, en un país imaginari".

de la Serna va defensar l'actuació del Govern i l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, per assenyalar que en el que correspon a les seves competències la gestió de la Generalitat està sent tranquil·la.