Quantcast

Opel anuncia la paralització del nou model Corsa a Saragossa

Opel paralitza de forma definitiva la fabricació del nou model Corsa a la planta de fabricació de Figuerelas a Saragossa. Així li ho ha fet saber als representants sindicals, tal com informa en el seu rotativa ' L'Espanyol '.

Aquesta decisió no només ha trobat el rebuig generalitzat del sindicat i dels treballadors, que han convocat una vaga per al dia d'avui en protesta contra aquesta decisió, sinó també amb el del Comitè d'Empresa d'Opel Espanya , que assegura que aquesta decisió que al principi assegurava el futur de la planta fins a 2020 amb la fabricació del cotxe d'Opel més venut a Espanya i Europa, ara "afecta les inversions amb conseqüències greus per a la plantilla i la indústria a Aragó" .

en contraposició a aquesta notícia, PSA va vendre més de 300.000 vehicles al mercat espanyol durant l'any passat, amb una quota de més del 20% entre els seus competidors gals (Citroën, Peugeot, Opel i DS) .

Els treballadors del torn de matí de Opel a # Figueruelas ( # Saragossa ) s'han concentrat a la factoria per protestar per l'anunci de PSA de paralitzar les inversions i l'arribada del nou Corsa (Via: @ CCOOAragon ) pic.twitter.com/GF0JEBikWj

Aragó Ràdio (@aragonradio) 25 gener 2018