Quantcast

NBA | La crònica: els Celtics troben l'oasi a Los Angeles

Charlotte Hornets 96-101 New Orleans Pelicans

Els Pelicans segueixen passant un gran moment i ahir a la nit van sumar una altra victòria davant un rival força irregular i que necessitarà moure en el mercat per llevar-se contractes tòxics. Tot i que Davis i Cousins ??no van estar al nivell acostumat dels últims partits, Holiday també va ser el tercer home que reclamava l'equip en moments clau.

Detroit Pistons 95-98 Utah Jazz

Joe Ingles va ser l'heroi de la nit per als Jazz, que sumen una victòria molt important davant uns Pistons que segueixen trobant a faltar a Jackson. L'australià va sumar una safata per forçar la pròrroga i un parell de triples per sentenciar el xoc. Drummond va acabar amb 30 punts i 24 rebots, reivindicant la seva absència a l'All Star. Ricky va acabar amb un doble-doble: 11 punts i 10 rebots.

Indiana Pacers 116-101 Phoenix Suns

Amb tranquil·litat, els Pacers van sumar una victòria que pràcticament va ser un tràmit davant els Suns, que van retallar distàncies en els coneguts minuts de les escombraries. Entre Young, Oladipo, Sabonis i Bogdanovic van sumar 79 dels 116 punts que van anotar els Pacers.

Philadelphia 76ers 115-101 Chicago Bulls

Ben Simmons va realitzar una altra actuació magistral i va acabar amb un triple-doble per comandar la victòria davant els Bulls. 19 punts, 17 rebots i 14 assistències va signar l'australià en un recital del que possiblement sigui el rookie de l'any. Mirotic va acabar amb 15 punts.

Atlanta Hawks 93-108 Toronto Raptors

Els canadencs segueixen travessant un gran moment i es van desfer sense problemes d'uns Hawks que venien amb tres victòries en els últims quatre partits. Ibaka va acabar amb 12 punts en un partit en què Schroder i VanVleet van liderar les estadístiques anotadores.

Dallas Mavericks 97-104 Houston Rockets

A base de triples, els Rockets van tancar un partit en el duel texà en què el trident Capela-Paul-Harden segueix invicte. Els Mavericks van trobar a faltar a Dennis Smith Jr, que no va estar fi de cara al cèrcol, mentre que Harden, Capela i Gordon van tirar del carro visitant en una nit dolenta en el tir per Chris Paul.

Memphis Grizzlies 85-108 San Antonio Spurs

els texans van sumar una victòria important, ja que es col·loquen de nou tercers a l'Oest a costa d'uns óssos en els quals Marc Gasol va estar molt només i que va ser el màxim anotador del xoc amb 18 punts. Tot i les rotacions de Spurs, que va donar descans a Aldridge, fins a vuit jugadors van sumar dobles dígits anotadors. Pau va acabar amb 14 punts, 15 rebots i nou assistències, acariciant el triple-doble amb les mans.

Portland Trail Blazers 123- 114 Minnesota Timberwolves

la baixa de Jimmy Butler es comença a notar en els Wolves i els Blazers van sumar una important victòria en aquesta pugna per arribar a la cinquena plaça que ostenta actualment Oklahoma City Thunder. Lillard amb 31 punts, va fer callar als crítics per la seva inclusió en els reserves de l'All Star.

Els Angeles Clippers 102-113 Boston Celtics

Els Celtics tallen la seva ratxa de derrotes i preparen el seu xoc davant els Warriors amb la moral alta. Tot i la volta de DeAndre Jordan, els Clippers no van poder aconseguir una victòria que els ficava en playoffs. Irving i Tatum van liderar als de Brad Stevens en què fins a cinc jugadors van superar la dotzena de punts.