Quantcast

12 camells desqualificats d'un concurs de bellesa per usar Botox

Pot ser que es la notícia més estranya que hagi escrit mai.

12 camells han estat desqualificats d'un concurs de bellez < / b> a, que se celebra tots els anys en Aràbia Saudita , per usar Botox .

els animals van ser desqualificats de la última edició del King Abdulaziz Camel Festival per violar les estrictes regles del concurs s a utilitzar cirurgia per eliminar arrugues , informa el ' Daily Mail '.

"Usen Botox per a la nas , els llavis superiors , els llavis inferiors i fins i tot la mandíbula ", va dir Ali Al Mazrouei , criador de camells. " Fa que el cap estigui més inflada , així que quan arriba el camell és com: 'Oh, mira el gran que és aquesta cap. Té els llavis grans, una gran nas ' ".

Els guanyadors d'aquest famós concurs es poden dur premis en efectiu que ascendeixen els 213 milions de rials , més de 50 milions d'euros , per la qual cosa no és d'estranyar que alguns propietaris intentessin de fer trampes.

that lip filler tho pic.twitter.com/WvXFqE6rRG

christine teigen (@chrissyteigen) 23 gener 2018