Quantcast

Milers de dòlars escampats per una autopista com a conseqüència d'un accident

Un tram de una carretera d'Illinois (Estats Units) va estar tancat, durant aproximadament una hora, mentre diversos funcionaris treballaven contra rellotge per recollir una gran quantitat de diners en efectiu que havia quedat escampada per l'asfalt com conseqüència d'un accident .

La Policia Estatal d'Illinois va dir que l'efectiu, que es transportava en un vehicle Ford negre que operava per a una companyia de màquines recreatives , va colpejar a el lateral dret de la carretera i es va estavellar contra un altre vehicle , un Chevrolet Silverado que transportava un remolc. Pel que sembla, el conductor que custodiava els diners, va perdre el control del seu cotxe , tal com recull ' WandTv '.

El sinistre va cobrir la carretera amb bitllets de 5, 10 i 20 dòlars .