Quantcast

Patricia Conde i Ángel Martín tornen amb un programa diari en # 0

La parella televisiva Patricia Conde i Ángel Martín, coneguda per l'espai 'Sé lo que hicisteis' (emès a laSexta entre 2006 i 2011), tornaran pròximament a la petita pantalla.

Serà en un nou programa que es podrà veure de dilluns a dijous, a partir de les 20.30 hores, al canal # 0, segons ha anunciat avui Movistar +. "Patricia i Ángel explicaran amb molt d'humor com la tecnologia avança a tal velocitat que de vegades ens costa assimilar els canvis, entendre la innovació i comprendre per a què serveix, mostrant de què va tot aquest univers sense ocultar les seves fissures i punts crítics " , explica la plataforma de Telefónica en un comunicat.

Seran 25 minuts en cada lliurament, en els quals hauran " notícies, esquetxos , reportatges, YouTubers i instagramers, prediccions futuristes, música i humor " . "Serà un programa d'humor, molt d'humor" , va avançar Patricia Conde ahir a la nit a Buenafuente a 'Late Motiv'.