Quantcast

FITXATGES | Els cinc moviments del mercat que has de conèixer

El mercat es mou i en els equips ultimen les seves possibilitats per poder fitxar els jugadors amb els que negocien. Queden pocs dies perquè aquest mercat de fitxatges es tanqui i aquests són els moviments als quals cal posar més atenció.

Callejeros viajeros a la Xina: Javier Mascherano: El jugador argentí de 32 anys ha triat el Hebei Xina Fortune com a destinació per tenir minuts i poder arribar al Mundial de Rússia en la millor forma possible. El futbolista serà acomiadat al Camp Nou davant l'afició del club en el qual ha estat 7 temporades. Compartirà equip amb el seu compatriota Lavezzi.

Vicente Guaita deixarà el Getafe per la Premier: El porter espanyol deixarà Getafe i anirà direcció Anglaterra amb destinació Londres. L'equip en què podria recalar seria el Crystal Palace londinenc. El jugador deixaria el club madrileny per 8M & euro ;.

El Real Betis fa una oferta enorme per Moura: El migcampista del PSG no entra en els plans d'Unai Emery i aquest estaria buscant una sortida. El Betis hauria ofert 18M & euro; que podrien ampliar-se a 30M & euro; en el cas que l'equip parisenc rebutgi aquesta oferta.

Pablo Aimar va jugar el seu últim partit: L'ídol de Leo Messi va tornar al futbol per poder retirar-se en l'equip que el va veure néixer, l'Estudiantes de Riu Quart. L'equip va disputar un partit oficial de la Copa d'Argentina, que serà l'últim partit oficial del 'Payito'.

Albert Riera penja les botes: El jugador espanyol ha decidit penjar les botes als 35 anys després d'una vida plena d'èxits futbolístics. Riera va deixar veure la seva qualitat en equips com el Liverpool, el Galatasaray o l'Espanyol.