Quantcast

'La forma de l'aigua' es cola entre les més nominades als Oscar de la història

'La forma de l'aigua' , dirigida per Gillermo del Toro , serà el llargmetratge que optarà a més premis en la gala dels Oscars, que se celebrarà aquest abril de març. En total aquesta ha estat nominada en 13 categories diferents , entre les quals es troben millor pel·lícula, guió original i director. Així, aquest títol s'ha convertit en un dels que han rebut més nominacions en la història dels premis, només superat per 'Titanic' , 'La La Land' i 'Eva' , que van optar en els tres casos a 14 estatuetes diferents .

Com a mostra aquesta infografia de Statista, de les pel·lícules més nominades per l'Acadèmia, la qual finalment es va dur més guardons a casa va ser Titanic el 1997, amb 12 premis, seguida de 'el que el vent es va portar' i 'D'aquí a l'eternitat' , amb 8 en els dos casos.