Quantcast

Les Kardashian dinamiten internet amb la seva nova línia de llenceria

Després de l'arribada del tercer fill, Chicago West, Kim Kardashian torna a copar les portades. Aquesta v ez, al costat de totes les seves germanes. La nova campanya de Clavin Klein Underwear ha triat a les germanes al complet per ser la seva cara pública.

Fins ara, mai s'havia donat una cosa així, amb totes les germanes posant juntes en una mateixa foto. No obstant això, les xarxes socials han explotat després de veure les fotos, davant els eslògans que l'acompanyen. D'entre ells, destaca "Les germanes Kardashian-Jenner, sempre unides passi el que passi".

El fotògraf Willy Vanderperre ha estat l'autor de les fotografies. Es rumoreja que la menor de les germanes està embarassada i que així ho ha dissimulat en les diferents imatges. Destaca el body negre amb el que cobreix el seu ventre en la segona fotografia.