Quantcast

Donen per error una llauna de menjar on guardaven els estalvis de la seva vida

Aquesta és la prova definitiva que és més segur tenir els diners ficat al banc .

Una caritativa parella de Massachusetts (Estats Units) va donar, sense voler-ho, el diners que, a poc a poc, havia anat acumulant al llarg de la seva vida . Els pares de Amanda Mattuchio guardaven s us estalvis a l'interior d'una llauna de Campbell 's Tomato Soup (la qual va dissenyar Andy Warhol ).

La parella va arribar a amuntegar uns 2.500 dòlars en efectiu a l'interior d'un fals fons.

Un veí del mateix edifici, que col·laborava amb una campanya de recol·lecció d'aliments , els va preguntar si tenien < b> algun aliment enllaunat que volguessin donar per a ajudar a un centre de gent gran, va explicar la filla dels damnificats, tal com informa el portal de notícies local ' AJC '.

Els pares d'Amanda van donar la llauna en qüestió i van trigar setmanes a adonar- del seu error.

"Quan van anar a ficar una mica més de diners a la llauna, es van adonar que l'havia posat juntament amb les que havien donat . va ser una cosa devastador ", va assegurar, Mattuchio .

de moment, des del centre Middleton Food Pantry , on van acabar les llaunes donades pel matrimoni, han informat que no han trobat res . Segons treballadors del centre, reben centenars de llaunes totes les setmanes .

Els pares de Mattuchio estan jubilats i viuen d'una pensió . La dona està demanant a tots aquells que han acudit al centre d'aliments, que obrin les llaunes per comprovar si en el seu interior hi ha els estalvis dels Mattuchio .

Qualsevol que trobi l'efectiu, probablement ho necessiti tant els Mattuchios .