Quantcast

CATALUNYA | La Guàrdia Civil registra les seus de ANC i Òmnium Cultural

Des de primera hora d'aquest mateix matí, la Guàrdia Civil registra les seus de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i Òmnium Cultural. En concret, els despatxos dels seus presidents, després dels greus successos a l'octubre del passat any 2017, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, per ordre del jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena.

Agustí Alcoberro, vicepresident de l'ANC, ha explicat a Catalunya Ràdio, que la Guàrdia Civil té en el seu poder una ordre judicial per registrar el despatx i el correu.

a més, també han ingressat agents al Centre de Telecomunicacions de la Generalitat, en aquest cas per tercera vegada en els últims mesos.

Fonts d'Òmnium Cultural han explicat al diari ABC que "l'advocada de l'organització està a la seu de l'entitat parlant amb els agents, mentre que els empleats i voluntaris de l'organització segueixen treballant« amb normalitat »". A més, afegeixen des ANC, també a aquest diari, que el seu advocat, el senyor Jordi Pinta, es troba també parlant amb els efectius de la Guàrdia Civil.

(AMPLIAREM)