Quantcast

El 112 penja dues vegades a un nen que patia un col·lapse pulmonar

Un nen de 14 anys va ser ignorat fins a dues vegades pel 112 mentre patia un col·lapse pulmonar. El noi, que deia des de la localitat d'Inca (Illes Balears), va cridar després de tenir problemes mentre passejava per l'avinguda Reis Catòlics, segons informa 'Crònica Balear'.

Les trucades es van realitzar el passat 13 de gener a les 15.28 i 15.30. Tot i ser ignorades, el jove va aconseguir ser estabilitzat ia dia d'avui progressa de forma favorable.

De manera interna, SEIB 112 aquesta "valorant si en els fets estudiats concorren vulneració o relaxació de les funcions requerides" segons el mitjà regional. 'Crònica Balear' assegura que el Servei d'Atenció Telefònica d'Emergències de Balears ha lamentat l'atenció o ha expressat les seves disculpes.

Des de la Conselleria d'Administracions Públiques de les illes han defensat el serveis del SEIB, el qual han qualificat de pioner, destacant que ha atès fins a un milió de trucades durant 2017.