Quantcast

El 'cas 3%' podria anar a l'Audiència Nacional a petició d'Anticorrupció

El jutge del Vendrell , Tarragona, que portava aquest cas de corrupció ha estat instat per la Fisclía Anticorrupció al fet que el 'cas 3%' sigui portat per l'Audiència Nacional ja que, segons informa < b> 'La Vanguardia' , Anticorrupció pensa que és competència d'aquesta portar aquest cas sobre la finançament irregular de CDC .

la Fiscalia explica en un comunicat que " en aquestes diligències s'ha constatat l'existència d'un elevat nombre de procediments de contractació que s'haurien realitzat de forma fraudulenta , relacionats amb licitacions i adjudicacions d'obra pública de concursos oferts per diferents administracions sota l'esfera de poder del partit polític Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i de la Fundació CatDem ".

l'administrador i tresorer del partit, segons ha com unicado la Fiscalia, portava un control exhaustiu de les adjudicacions d'obres públiques i de les licitacions de les mateixes . Controlava també els pagaments irregulars que feien les empreses contractistes el partit a través de suposades donacions a les fundacions vinculades a CDC com CatDem i Fòrum Barcelona .