Quantcast

TENNIS | Nadal abandona per lesió l'Open d'Austràlia

No va poder més. Rafa Nadal va abandonar, molt a desgrat, l'Open d'Austràlia per lesió. Un torneig que semblava tenir factible d'arribar, com a mínim a la final, donat el nivell de forma de l'balear i del quadre, que fins a dia d'avui, no li havia deparat cap cap de sèrie fins al dia d'avui.

davant d'ell, un Marin Cilic combatiu i que semblava a tornar a aquell 2014 en què va conquistar l'uS Open davant Nishikori. El corata es va moure bé en pista i va connectar molts cops guanyadors, evitant que Nadal imposés el seu ritme.

Tot i això, el tennista de Manacor va saber aprofitar les indecisions de l'cap de sèrie nombres sis per endur-se la primera màniga en un joc en el qual el mental va jugar un paper clau.

Un revisió de resultats que va canviar tot

Nadal va aprofitar els nervis i el temps de Cilic per trencar el servei. Aquest break, va coincidir amb el canvi de camp i li va permetre al croat reaccionar després d'aquest ensopegada. Nadal va perdre la sacada en un joc molt disputat i Cilic va ser com un cicló a per la segona mànega.

En el tercer set, i tot i que tots dos tennistes van tenir boles de break , el partit es va anar a la mort sobtada, en què Nadal va aconseguir el seu segon set, dominant el caos que imperava el tie break, en què fins a set dels punts del desempat, van venir de ruptures de servei.

< p> Ja en el quart, els problemes van començar a aparèixer en Rafa, Cilic va aprofitar els cops durs i els metres recorreguts de Rafa per aprofundir els seus cops i trencar la sacada del balear que se li veia que no estava còmode. Nadal va demanar assistències i es veia amb fortes gestos de dolor quan el metge li realitzava estiraments. No podia més . Tot i això, Rafa va lluitar contra vent i marea fins que en el segon joc del cinquè i definitiu set, va abandonar amb forts símptomes de dolor i amb molta ràbia la pista australiana.

D'aquesta manera, només queda Carla Suárez com a última representant espanyola en els quadres principals del primer Gran Slam de l'any.

Així Rafael Nadal abandonava el seu partit davant Marin Cilic. Una bogeria que continués. L'espanyol no podia ni caminar #AusOpen pic.twitter.com/jY1GBrd2AT

& mdash; Món Tennis (@ mundotenis31) 23 gener 2018

< div>