Quantcast

La Fiscalia s'oposa a deixar en llibertat a Jordi Sànchez i Joaquim Forn

La Fiscalia del Tribunal Suprem s'oposa a la llibertat de l'exconseller d'Interior català Joaquim Forn i del diputat electe i president de ANC, Jordi Sànchez, en un informe que ja ha presentat i en el qual al·lega que persisteix el risc de reiteració delictiva.

el passat 11 de gener ambdós van declarar de manera voluntària davant del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, van assegurar que renunciaven a la via unilateral per assolir la independència i van rebutjar la violència.

als dos se'ls investiga al Suprem pels fets ocorreguts al voltant de la celebració del referèndum il·legal i la declaració unilateral d'independència, per haver comès presumptament delictes de rebel·lió, sedició i malversació. Sànchez i Forn van dir al magistrat que acaten la Constitució.