Quantcast

Despulla una model, la seva nòvia es sencera i reacciona de manera radical

"Aiuda. Algú que esborri al senyor del fons .. ia tots els altres si es pot" . Així resava la petició de la model paraguaiana Patty Orué que, sense pretendre-ho, va derivar en una curiosa història .

Tadeo Giménez , jove seguidor de l'influencer , va respondre amb una edició de foto peculiar que no només va esborrar a tots els presents a la instantània, sinó que també la va despullar .

"Et vaig treure tot " , responia Giménez a Orué en xarxes socials provocant la resposta immediata de la seva parella, que va reaccionar acabant amb la seva relació de manera fulminant via Twitter. Clari (@clari_resquin), va respondre a Tadeo amb un tallant "Et vas treure la núvia també. Acabem" que va donar per tancada el festeig.

et vaig treure todooooooo pic.twitter.com/0p4JHW10Wy < / p> Tadeo gimenez (@Tadi_c) 19 gener 2018

La història va aconseguir difondre de manera massiva en xarxes socials gràcies als més de 200K seguidors de Patty al Twitter -550K a Instagram-. Milers de RT han aconseguit que el relat fos publicat en nombrosos mitjans paraguaians i llatinoamericans.

Acompañenme a veure aquesta trista història pic.twitter.com/WT0LhPP75h

Patty Orue (@patty_orue) 19 gener 2018

Finalment, la parella va reconèixer que la seva relació no va acabar i que es tractava només d'una broma. "Mai li vaig deixar. Twitter és foti, amics" , va declarar Resquín.