Quantcast

Rivera anuncia una esmena per limitar el tercer grau penitenciari

El president de Ciutadans, Albert Rivera, va anunciar aquest dimarts una esmena " per parlar del tercer grau ", figura que considera responsable de que condemnats per delictes molt greus surtin de la presó molt abans de complir les seves penes , fins i tot malgrat la presó permanent revisable.

Rivera ha subratllat en una entrevista a TVE < / b> recollida per Servimedia que Ciutadans no ha donat suport a la derogació de la presó permanent revisable i és partidari de esperar a la resolució del Tribunal Constitucional sobre el recurs plantejat abans de pronunciar-se.

en tot cas, va anunciar que en el transcurs d'aquest hagi de et Ciutadans presentarà una esmena sobre la figura del tercer grau , "veritable problema" del sistema penitenciari, que permet als condemnats per delictes molt greus sortir de presó molt abans de complir la pena sense indicis d'un compliment efectiu. a qui li cauen 40 anys ha de complir r 40 any s, ha sentenciat.