Quantcast

Burger King va vendre més de 10,3 milions de quilos de carn a la graella en 2017

Burger King va vendre més de 10,3 milions de quilos de carn a la graella en 2017, segons ha informat aquest dimarts a partir de les dades de consum dels seus clients.

En un comunicat, la cadena de restauració va assenyalar que els menús amb carn més demanats pels seus clients van ser el de Whopper i el de Big King. A més, es van servir 500.000 quilos de ceba fresca, 2 milions de quilos d'enciam i més de 2,4 milions de quilos de tomàquets.

Segons ha indicat la directora de màrqueting de Burger King Iberia, Bianca Shen, " les dades de consum de carn a la graella han anat en augment en els últims anys, en concret un 10% més el 2017 respecte a l'any anterior ".

Espanya va ser el primer país europeu en què Burger King va obrir un dels seus restaurants, el 1975. en l'actualitat compta amb més de 700 restaurants a Espanya, en els quals treballen 17.500 empleats.