Quantcast

Més de 20 graus a la Mediterrània i el sud en un altre dia de temps primaveral

El temps d'aquest dimarts seguirà primaveral en àmplies zones d'Espanya , amb cels assolellats, absència de precipitacions i temperatures suaus que superaran els 20 graus a les províncies de la Mediterrània i de la resta d'Andalusia , així com de Balears i Canàries .

la predicció de la Agència Estatal de Meteorologia ( Aemet), recollida per Servimedia , indica que en Galícia , el Cantàbric i els Pirineus s'esperen cels ennuvolats o amb intervals ennuvolats, i no es descarta alguna pluja feble a primeres hores del dia.

Imatges #METEOSAT canal IR de les últimes 12h. https://t.co/YbHiaSo4nH pic.twitter.com / nQwzVe04u2

AEMET (@AEMET_Esp) 23 gener 2018

la resta de la península i Balears tindran cels pràcticament clars , amb núvols baixos i probables bancs de boira matinals en dos altiplans , que poden ser persistents a l'entorn del Duero . En Canàries hi haurà cels clars , excepte en el nord de les illes, que tindrà intervals ennuvolats.

Les temperatures baixaran a l'àrea mediterrània i el quadrant nord-oest peninsular, i pujaran a la resta de la península . Les capitals més caloroses seran Múrcia (22ºC); Granada , Les Palmes de Gran Canària, Santa Cruz de Tenerife i València (21), i Alacant, Almeria, Castelló de la Plana, Cordoba, Huelva, Palma de Mallorca i Sevilla (20).

Finalment, a primeres hores d'aquest dimarts bufaran intervals de vent fort a Castelló , al nord-est de Girona i el litoral de Tarragona .