Quantcast

Un pare troba al seu fill en 15 minuts. La Policia no va poder fer-ho en 30 hores

Tony Lethbridge , un pare desesperat, va haver a lquilar un helicòpter per buscar al seu fill , que havia desaparegut en un carretera d' Sydney , Austràlia , després que la policia, després de 30 hores de recerca , no aconseguís resultats.

15 minuts de vol van ser suficients perquè Lethbridge aconseguís trobar a el seu fill Samuel, de 17 anys , que havia desaparegut després d'haver sortit amb automòbil familiar per fer una passejada per la regió de Blacksmiths , a Nova Gal·les del Sud , Austràlia .

d'acord amb declaracions al ' Canal 7 de Notícies 'de Sydney , el pare va denunciar, a la policia, la desaparició del seu fill , que, abans de sortir, havia comentat que se sentia cansat.

Van passar les hores i el jove no tornava , pel que els seus familiars van denunciar els fets. Immediatament, es va muntar un operatiu de recerca , que, després de 30 hores d'intens treball, no va obtenir cap pista que pogués conduir a l'parador del jove.

< p> va ser llavors quan la policia va especular amb la possibilitat que Samuel podria haver-se escapat . El seu pare va negar aquesta hipòtesi amb rotunditat, ja que el seu fill no tenia raons per fer-ho. Al seu interior, sentia que Samuel havia patit un accident , de manera que no va dubtar a llogar un helicòpter per anar a buscar-la .

< p> En tan sols 15 minuts de vol , Tony va localitzar el cotxe de Samuel. S'havia sortit de la carretera i estava en un barranc , en una zona boscosa de difícil accés . Lethbridge va cridar els s erveis d'emergència que van arribar fins al lloc per auxiliar el jove que estava atrapat a l'interior del vehicle .

Afortunadament, i l jove es troba fora de perill , encara que va acabar amb ferides al turmell , un < b> fractura a l'avantbraç i una altra al fèmur .

Crangan Bay: a parent s intuition has saved the life of a teenager who Spent 24 hours trapped in the Wreckage of his Crashed car. When he did not come home his father took drastic action hiring a helicopter to help search for him. And it paid off. @MyleeHogan # 7News pic.twitter.com/v3jWHTp7Iv

7 News Sydney (@ 7NewsSydney) 15 gener 2018