Quantcast

Es donen a conèixer els actors segona sèrie original espanyola de Netflix

Omar Ayuso, Aaron Piper ( 'La corona partida'), Álvaro Ric ( 'Velvet Col·lecció). Itzan Escamilla ( 'Les noies del cable' 'Víctor Ros') i el fill d'Ana Duato, Miguel Bernardeau ( 'És pel teu bé'), completen l'elenc protagonista de la sèrie, el rodatge començarà el proper mes de febrer sota la direcció de Ramon Salazar (guionista de 'Tinc ganes de tu') i Dani de l'Ordre ( 'El Pregó'), tal com avança El Mundo.

Sinopsi de 'Elit', la segona sèrie espanyola de Netflix
Les Alzines és el col·legi més exclusiu del país i al qual l'elit envia els seus fills a estudiar. En ell acaben de ser admesos tres nois de classe obrera després que un terratrèmol destruís el col·legi públic i els seus alumnes haguessin de ser repartits per altres instituts de la zona. El xoc entre els que ho tenen tot i els que no tenen res a perdre crea una tempesta perfecta que acaba en un assassinat. Qui ha comès el crim?

La primera temporada de 'Elit' compta amb 8 capítols, tots ells gravats en 4K i que Netflix s'estrenarà a nivell mundial en 2019.