Quantcast

Bertín Osborne visita la casa de Falete este lunes con 'Mi casa es la tuya'

Rafael Ojeda Rojas, més conegut com Falete, serà el proper convidat de Bertín Osborne a El meu temple és la teva '. El presentador anirà aquesta vegada a la residència del cantaor, que el rebrà amb la seva mare Isabel per preparar una sopa de marisc .

Fill de Falín -component del grup 'Cantors de Híspalis-, Falete comptarà també amb la companyia de Joan 'el Llaminadura' i els testimonis de la seva tia Olga , el periodista Antonio Rossi i el locutor de ràdio Joaquín Hurtado .

L'artista sevillà parlarà de la seva infància i de com va descobrir des de molt jove la seva condició sexual , recordant com l'hi va dir a la seva mare i la reacció que aquesta va tenir.

a més, parlarà de les seves inicis en el món de la música -en els quals va arribar a anar-se'n de gira per Japó- o del seu primer èxit en el programa de Jesús Quintero , acabant el programa amb una propera interpretació en directe ia piano d'alguns dels seus temes més destacats.