Quantcast

EYEZEN, les lents per a la vida digital

L'ordinador, el telèfon mòbil, la tauleta, la televisió … Avui dia vam passar molt de temps davant els dispositius digitals, i cada vegada més (dos de cada deu adults els utilitzen més de cinc hores al dia) perquè la majoria d'activitats
quotidianes, tant professionals com d'oci, ja poden fer-se online.

Aquest ús intensiu de les pantalles demanda un major esforç als nostres ulls i és el causant de la fatiga visual. Necessitem enfocar més intensa i repetidament perquè la vista s'ajusti a distàncies més curtes i els freqüents canvis de dispositiu i de mides de lletra, a més de suportar la brillantor de la pantalla i l'exposició a la llum blau-violeta nociva. El 89% de la població es queixa de símptomes com ulls cansats, vermells, irritats i secs, visió de lluny borrosa.

Per això, ÒPTICA ROMA, fidel al seu compromís amb la salut visual i l'última tecnologia , ha apostat per Essilor i les seves noves lents dissenyades per a la
vida digital.

Eyezen és una lent per a tot el dia que relaxa els nostres ulls mentre protegeix la visió. La seva completa gamma està pensada per als tres tipus d'usuaris (segons l'edat i el temps d'ús de aquests dispositius) i compta amb dues tecnologies totalment innovadores.

Eyezen Focus ajuda a esforços d'enfocament intensos i repetits, reduint la fatiga visual (el 90% dels usuaris) noten els ulls menys cansats), millorant la llegibilitat dels caràcters < / span> petits i proporcionant una postura natural en utilitzar el telèfon afirmar vil. La tecnologia Light Scan, amb filtre selectiu, protegeix de la llum blau-violeta nociva, disminueix l'enlluernament, millora el contrast i contribueix a prevenir l'envelliment prematur de < / span> els nostres ulls.

La protecció més completa

La investigació duta a terme per Essilor mostra l'impacte de les pantalles digitals enfront de l'ús de documents en paper: postures diferents, angles de mirada grans … el 95% de la població utilitza el mòbil a una distància de entre 23 i 43 cm, per això és necessari tenir en compte una nova zona de visió: la visió ultra pròxima.

d'altra banda, l'exposició acumulada a la llum blau-violeta pot augmentar el risc de dany a la retina i la aparició de patologies oculars. A més dels raigs UV de l'exterior, la llum blau-violeta està present durant tot el dia i en la majoria de situacions. El filtre selectiu de llum Crizal Prevencia bloqueja el 20% de la llum blau-violeta nociva i proporciona la protecció més completa per als ulls (25 vegades més gran que sense cap tractament) en una lent totalment transparent avalada per els 20 anys d'experiència d'Essilor en R + d + I.

si ets un usuari multipantalla, fes-te un respir: usa Eyezen. Les trobaràs en els set centres de Madrid d'Òptica Roma ia la seva pàgina web