Quantcast

El mercat es torna boig: Laliga 'fitxa' alhora a nou saudites

diumenge rar en el mercat de fitxatges en el que al futbol espanyol correspon. Es va fer oficial l'arribada de fins a nou jugadors procedents de l'Aràbia Saudita a diversos equips de tant Primera com a Segona Divisió.

Gairebé alhora , el Leganés va confirmar l'arribada de Yahia Al-Shehri i Othman (filial), el Vila-real la de Salem A-Dawsari, el Llevant la de Fahad al-Muwallad, el Rayo Vallecano la de Abdulmajeed A l'Sulaiheem, el Numància la d'Ali al-Namer, el Valladolid la de Nouh al-Mousa, i l'Sporting de Gijón la de Abdullah al-Hamdan.

Es comenta que la Lliga s'inicia amb aquests moviments una estratègia per potenciar, a través de l'organització que dirigeix ??Javier Tebas, el futbol Saudita. Els jugadors arriben als seus respectius clubs per entrenar i internacionalitzar seu país.

Pràcticament tots els jugadors jugaven a la lliga del seu propi país inclosa gairebé la totalitat dels mateixos en les convocatòries del combinat nacional, dirigit pel seleccionador Juan Antonio Pizzi, que participarà en el pròxim Mundial de Rússia.

Tal com informa la Cadena Ser, i l país amb el que Laliga ha arribat a aquest acord es basa en una monarquia absolutista on es persegueix l'homosexualitat, les dones poden anar al futbol des de fa una setmana i ho fan separades dels homes o no poden conduir.