Quantcast

Bàsquet femení | El millor, el pitjor i el que et vas perdre de la Copa de la Reina

El millor

Moltes coses destacar en aquests tres dies de bàsquet que s'han celebrat a Saragossa, a part del triomf del Perfumerías Avenida . La rivalitat 'sana' entre aficions, el respecte i uns valors que l'esport necessita mantenir i ensenyar, com és el cas de la Minicopa, en el qual al final del partit, els pares d'Estudiants i Sant Adrià es van felicitar mútuament i van posar.

Rivalitat a la pista, agermanament a la grada. Els pares de @FemSantAdria i @ ClubEstudiantes ens donen un exemple d'esportivitat. #CopaReinaLigaDIA pic. twitter.com/gbWfEs8N5g

& mdash; Manel Expósito (@ m_exposito93) 21 gener 2018

< / p>

El pitjor

l'entrada viscuda al Príncep Felip perjudica el gran cap de setmana de bàsquet femení. 'Només' 3.000 persones van acudir a veure el pavelló aragonès la final entre el Perfumerías Avenida i el Spar-CITYLIFT Girona, en una tarda en què també jugava el Tecnyconta Saragossa un dels partits més importants de la temporada davant el Sant Pau Burgos i en el qual van acudir 8.000 persones.

< b> El que et vas perdre

l'esperit del Sant Adrià. Les recentment ascendits van disputar la Cpa de la Reina i ho van fer amb tota la il·lusió del món, lluitant gran part del partit contra Mann Filter i tenint opcions de victòria. No obstant això, els matins van aprofitar el seu partit a casa sentenciar en cinc minuts la trobada i van rebre un bonic passadís i ovació dels seus aficionats. A la Minicopa, el conjunt català es va emportar el trofeu, demostrant ser una de les millors pedreres baloncestísticas d'Espanya.

l'Afició del @FemSantAdria de DEU a Saragossa! # ClubMitjanit pic.twitter.com/cDp7wOT3hj

& mdash; Club de la Mitjanit (@ClubMitjanit) 19 gener 2018