Quantcast

NBA | La crònica: pocs partits, moltes sorpreses

Boston Celtics 95-103 Orlando Magic

Tot i els 40 punts d'Irving, els Magic es van emportar un gran triomf al TD Garden gràcies al seu encert en els tres primers quarts. Després de la tornada de vestidors, els visitants van ajusticiar als homes de Brad Stevens amb un 32-12 de parcial. per deixar-se portar en els últims 12 minuts de partit.

Entre Fournier i Payton van sumar 41 tants per liderar la victòria dels Magic.

Els Angeles Lakers 127-107 New York Knicks

Partit molt complet dels Lakers que aconsegueixen la seva segona victòria sense Lonzo Ball. La gran capacitat anotadora dels d'or i porpra va passar factura als novaiorquesos que van patir en defensa per detenir Clarkson i Randle, decisius en la victòria i que van sumar 56 punts entre els dos, a més d'acabar cadascun amb un doble-doble.

Willy Hernangómez va disputar vuit minuts, en els quals va anotar l'única cistella que va disposar, va capturar dos rebots, i va repartir dues assistències. La rotació també va ser un problema en els Knicks, i els Lakers van saber aprofitar-ho.

Detroit Pistons 100-101 Brooklyn Nets

Spencer Dinwiddie va donar la victòria a uns Nets que van aprofitar la baixa de Jackson per seguir amb opcions de lluitar pel partit. Sense el base dels Pistons, el seu equip pateix bastant i ja encadenen cinc derrotes consecutives tot i el bon partit de Tobias Harris i de Johnson.

San Antonio Spurs 86-94 Indiana Pacers

Dos mesos i mig després, els Spurs cauen a casa davant uns Pacers que van estar més encertats que els texans i van veure com Aldridge feia el pitjor partit de la temporada. El tercer quart, va ser decisiu per als Pacers, que van aconseguir una renda que van mantenir tot el partit.

Pau Gasol va acabar amb 14 punts, nou rebots i quatre assistències, sent el màxim anotador dels texans que són actualment quarts a l'Oest.