Quantcast

Les dones protagonitzaran avui la gala dels Premis Ferotge

La AICE vol així " reivindicar l'aportació fonamental de les professionals a la indústria del cinema espanyol ", segons ha informat l'associació. "Assumptes com els abusos sexuals en el món del cinema o la reivindicació del paper de les dones en aquest àmbit seran dos dels temes sobre els quals reflexionar á Julián López com a mestre de cerimònies ", explica Diego San José , un dels guionistes de la gala d'avui, que emetrà el canal # 0.

A la gala lliuraran guardons Isabel Coixet , Belén Rueda, Inma Cuesta, Aura Garrido, Maggie Civantos i Úrsula Corberó . També pujaran a l'escenari per anunciar ganadore hores Itziar Castro, Macarena García, Marian Álvarez, Silvia Abril, Petra Martínez, Anna Castillo, Paula Echevarría i Leticia Dolera .

El Premi d'Honor en aquesta cinquena edició dels guardons considerats l'avantsala dels Goya ha recaigut en Verónica Forqué , a la qual lliurarà el premi Rossy de Palma.