Quantcast

El director general de Trànsit explica avui al Congrés la seva gestió en el caos de l'AP-6

El director general de Trànsit, Gregorio Serrano , compareixerà aquest dilluns al Congrés dels Diputats per explicar la seva gestió durant el temporal de neu del passat 6 de gener , quan milers de vehicles es van quedar atrapats a la AP-6 durant hores.

la seva compareixença en la Comissió sobre Seguretat Viària i Mobilitat Sostenible la van demanar tant el mateix Govern com els grups parlamentaris de Ciutadans i de Units Podem , que exigiran explicacions a Serrano tant sobre la informació que va oferir llavors la DGT com sobre el desplegament de l'operatiu davant de les nevades.

Així mateix, el ministre d'Interior, José Ignacio Zoido , compareixerà dimecres pel mateix assumpte que Serrano però en la Comissió d'Interior . Diversos col·lectius, entre ells la Associació Unificada de Guàrdies Civils ( AUGC ), van arribar a demanar la dimissió del director general de Trànsit pel "desastre" en la gestió de la < b> AP-6 .