Quantcast

La Germandat de Sant Sebastià de Sant Julià demana un centre de dia per a la gent gran

Els membres de la Germandat de Sant Sebastià, una entitat laurediana amb 225 anys d'història i que en els seus orígens es dedicava a ajudar les persones necessitades, ha demanat al cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, que facin un centre de dia per a la gent gran a la parròquia. Vila, que ho ha avançat durant el seu discurs a l'escudellada popular d'aquest dissabte, ha rebut la iniciativa amb entusiasme, i ho ha comentat amb el ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany, que ha assistit a l'àpat popular. Tots dos han vist molt bé la idea, i han acordat parlar-ne per intentar fer-ho realitat.

El cònsol ha precisat que la proposta s'ha llençat aquest dissabte, durant l'assemblea de l'entitat, i ara farà falta trobar el finançament. La necessitat d'un centre de dia també és un reclam de la gent gran de la parròquia. A més, Vila també ha destacat que s'ha de portar un seguiment, amb visites a domicili, de la gent amb necessitats, una tasca que es duu a terme amb el suport de Càritas.