Quantcast

PRÈVIA | Totes contra el Perfumerías Avenida a la Copa de la Reina

Quarts de Final (divendres 18:30 i 20:45)

L'Uni Ferrol-Guipúscoa obrirà la primera eliminatòria de la Copa de la Reina. Un duel que pinta igualat i que es decidirà per petits detalls, com el rebot i la pintura. A la primera volta, les gallegues van derrotar per 71-61 en un xoc bastant igualat.

El duel que clausura aquesta jornada inaugural serà el Mann Filter-Sant Adrià. Les aragoneses, davant el seu públic intentaran brindar un bon espectacle i ratificar les bones sensacions amb què ha acabat la primera volta amb cinc guanyats dels últims sis. Per la seva banda, el Sant Adrià, ha sorprès tothom amb un gran bàsquet i ficant-se en la Copa l'any del seu debut. Amb Betlem Arojo liderant l'equip, les catalanes tenen opcions de donar la campanada, que ja van aconseguir en la primera volta després de guanyar 69-75.

Semifinals (dissabte 12:00 hores i 16:00 )

Ja en semifinals esperen Perfumerías Avenida i Girona, que van acabar la competició en la primera volta com a primeres i segones respectivament. A priori, són les dues favorites per enfrontar-se en la final de diumenge

Final (diumenge 12:00)

Diumenge al migdia, s'enfrontaran els dos millors equips del torneig per alçar la Copa de la Reina. Tots els equips tenen un objectiu clar: acabar amb el regnat de l'Avenida a Espanya en aquestes últimes campanyes.

Recordin que aquests partits es podran seguir per TDP, Canal FEB i les compte de Twitter de la Federació Espanyola de Bàsquet.