Quantcast

ESTRENES DE CINEMA | Els arxius del Pentàgon estrena més destacat

ELS ARXIUS DE L'PENTÀGON

Al juny de 1971, el New York Times , el Washington Post i els principals diaris de EUA ., van prendre una valent posició a favor de la llibertat d'expressió , informant sobre els documents del Pentàgon i l'encobriment massiu de secrets per part del govern que va durar quatre dècades-quatre presidències nord-americans .

En aquest moment, Katherine Graham, del Post , seguia buscant el seu lloc com la primera dona editora del diari , i Ben Bradlee , el volàtil director, intentava rellançar un diari en decadència.

DIR: Steven Spielberg ACT: Tom Hanks , Meryl Streep , Sarah Paulson , Jesse Plemons .

PLA dE NOIES

Quatre amigues de tota la vida viatgen a Nova Orleans per a assistir al festival anual Essence , on revifaran els llaços entre elles, redescobriran el seu costat més salvatge i gaudiran ballant , bevent , ficant-se en embolics i vivint romanços fins a l'excés en una experiència única capaç d'escandalitzar a tota la ciutat.

DIR: Malcolm D. Lee ACT: Regina Hall, Jada Pinkett Smith, Tiffany Haddish, Queen Latifah. COMÈDIA. EUA

ME ESTÀS MATANT SUSANA

Eligio és un actor mexicà que viu de festa en festa .

Un dia la seva dona, Susana , l'abandona sense donar explicacions. Després aconseguir algunes pistes sobre el seu parador, anirà a buscar- des de Mèxic fins a Iowa .

Quan troba la seva dona, nota que està molt canviada i no vol tornar amb ell .

Eligio haurà de canviar si vol recuperar a Susana . M'estàs matant Susana està basada en la novel·la "Ciutats desertes" de José Agustín .

DIR: Roberto Sneider ACT: Gael García Bernal, Verónica Echegui, Ashley Hinshaw, Daniel Giménez Cacho. Dramèdia. MÈXIC

LES FERIDES dEL VENT

La mort del seu pare obliga David a fer-se càrrec del seu llegat < / b>. Entre les seves pertinences troba una cosa inesperada: les cartes d'amor d'un altre home .

Desconcertat pel descobriment, decideix visita al suposat amant del seu progenitor i descobrir la veritat.

DIR: Juan Carlos Rubio ACT: Daniel Muriel, Kiti Manver. DRAMA. ESPANYA