Quantcast

Detingut a Barcelona un home que va amenaçar de mort a Albert Rivera en xarxes socials

Un home ha estat detingut a la localitat barcelonina d'Igualada per amenaçar de mort al president de Ciutadans, Albert Rivera, a través de les xarxes socials, segons informa ' El País '.

No és la primera vegada que Rivera rep una acusació d'aquest calibre, ja que a Granollers la casa dels pares del líder de la formació taronja va despertar el passat mes de setembre amb pintades a les que hi havia missatges amenaçadors .

Igual que Rivera, no és l'únic polític de Ciutadans que ha estat amenaçat. Inés Acostades va condemnar un missatge amenaçador d'una dona que va desitjar que fos violada en grup i va ser condemnada posteriorment a quatre mesos de presó, mentre que un altre home va amenaçar també la líder de la formació taronja a Catalunya que fos violada en grup i per un estadi complet.