Quantcast

CONFUSIÓ | La Policia multa un cotxe fals fet de neu

Un home canadenc va fabricar un cotxe fals amb neu , la Policia no es va adonar que era de mentida i va acabar multat a l'automòbil.

Simon Laprise , originari de Mont-real , Canadà , va construir un Delorean , com el que usava Marty McFly a ' Retorn al futur ', amb la neu que hi havia al costat de una de les voreres del seu carrer.

"Va ser un dia bonic", va declarar Laprise al portal ' Vice '. "Així que vaig decidir fer alguna cosa amb la neu , gastar una petita broma i divertir-me esculpint un cotxe. No és el primer que faig al carrer".

< p> Laprise va fabricar el cotxe com una versió, mida natural del qual feia servir Michael J. Fox a la famosa saga futurista de Robert Zemeckis .

A causa de l'intens fred el l'obra de Laprise es va mantenir intacte durant diversos dies . Fins i tot va afegir sagnies per a les rodes i finestres, i va utilitzar un eixugaparabrises de recanvi per donar-li encara més versemblança.

El cotxe estava tan ben fet que cuand o la policia arribo per inspeccionar els automòbils a la recerca d'una il·legalitat de poder sancionar, no van dubtar a deixar-li una multa al parabrisa .

Larpise va publicar les fotos a la seva pàgina de ' Facebook '.