Quantcast

David Broncano presentarà en # 0 un programa diari després 'Late Motiv'

El canal # 0 s'estrenarà el proper 1 de febrer 'La resistència', un programa diari que presentarà David Broncano i que s'emetrà al voltant de la mitjanit, a continuació de l'espai d'Andreu Buenafuente, 'Late Motiv'.

El canal de Movistar + tindrà així dos 'lates' diaris, una tendència actual a la televisió nord-americana.

El programa el produirà El Terrat, la companyia de Buenafuente que ja realitza per # 0 ' batega Motiv 'i' LocoMundo '.

' la resistència 'es farà amb públic en directe des del Teatre Arlequí, de la Gran Via de Madrid, i oferirà "un xou de carrer, canalla i transgressor, amb col·laboradors sense prejudicis i entrevistes molt originals i sorprenents ", segons informa # 0 en un comunicat.

Amb aquest nou comesa de Broncano, que a més de presentador serà codirector del programa, el 'showman' jiennense cedirà el 6 de febrer el testimoni en la conducció de 'LocoMundo' a Quequé, al qual acompanyaran cada dimarts a partir de les 22.00 hores noves cares i noves seccions.