Quantcast

El Villamarín vol ser la primera ensopegada del Barcelona: així arriba la taula a la J2O

La Lliga pot posar-se molt més intersant després del cap de setmana que esdevé a la Jornada 20 de la Lliga Santander. El Reial Madrid, gairebé despenjat de la lluita pels dos primers llocs, busca rescabalar-se de les males actuacions que acumulen i als nois de Zidane, molt criticat.

Al seu torn, a la part baixa de la taula tot pot donar un gir de rosca. Si el Deportivo de la Corunya aprofita la mala ratxa del Madrid i el Deportivo Alavés torna a perdre -Juga a casa davant d'un Leganés que arriba com un tir- els gallecs trauran el cap del pou i respiraran, de nou, olor a Primera Divisió .

Aquests són les trobades d'aquest cap de setmana:

Getafe – Athletic (avui, a les 21:00):

El Getafe buscarà acostar-se als llocs europeus. El conjunt blau està a quatre punts escassos del Sevilla. El partit promet, si es té en compte que l'Athletic no perden des de fa vuit partits.

Espanyol – Sevilla (dissabte, 13:00):

Després de vèncer al Wanda Metropolità, el Sevilla voldrà penetrar la dura barrera en la qual s'ha convertit l'estadi de Cornellà, amb un Gerard Moreno constantment tocat per una vareta.

Atlètic de Madrid – Girona (dissabte 16:15):

Després de la derrota en Copa del Rei, i amb el partit d'inici de Lliga a la memòria, el conjunt de Diego Simeone sap el que vol i com ho vol: guanyar, sigui com sigui. Compta ja amb Diego Costa per l'onze titular, encara que Gameiro ha fet mèrits per formar part de l'en les últimes actuacions.

Vila-real – Llevant (dissabte, 18:30):

amb Bakambu provant les dietes asiàtiques i amb Fornals com a estrella emergent, el submarí groc buscarà sumar una nova victòria a casa, aquest cop a costa del Llevant, que arriben al lloc 16è de la taula, amb 18 punts.

Las Palmas – València (dissabte 20:45):

Ressuscitar. Això necessita Las Palmas, i què millor que davant la seva afició i davant un rival de talla com el València de Marcel·lí.

Esportiu Alabès – Leganés (diumenge, 12:00):

No obstant Manu García, l'Alabès busca sortir del pou del descens. El jugador va patir una forta contusió a la cuixa esquerra que li impedeix entrenar. L'equip perd així a si actual referent. Per la seva banda, el Leganés arriba de plantar cara al Madrid en Copa i buscarà tres punts que l'acostin encara més a Europa.

Reial Madrid – Deportivo de la Corunya (diumenge, 16:15) :

Zidane no troba la clau de la "Felizidane". La bona ratxa de resultats que va encadenar al seu dia, sent el World Guiness Record de partits guanyant es història. Després d'aquell esdeveniment, els blancs no aconsegueixen trobar el seu joc. La qualitat dels seus jugadors de manera individual, clau.

Reial Societat – Celta de Vigo (diumenge, 18:30)

Partit de talla a Anoeta . Les baixes de Carlos Martínez, Iñigo i Zurutuza per la groga contra el Madrid, punts d'inflexió.

Betis – Barcelona (diumenge, 20:45)

El Barcelona, ??que campa al seu aire per la Lliga Santander, s'ensopega amb el Betis. Amb el cartell de favorit, els de Valverde sortiran a per tres punts que refermen més encara el seu tron ??a la taula. El Betis arriba de guanyar el derbi i està descansat després de la jornada de Copa en què no ha participat.

Eibar – Màlaga (dilluns, 21:00)