Quantcast

CAS GÜRTEL | Ricardo Costa denuncia pressions de Camps prèvies a la seva declaració en el judici

Dia transcendental en el desenvolupament del 'cas Gürtel. L'última informació la protagonitza el qual fos secretari general del Partit Popular de València, Ricardo Costa, que ha denunciat les pressions de l'ex president Francisco Camps via telefònica, segons informa la ' Cadena SER '.

Tal com indica el citat mitjà, les reiterades trucades de Camps a què fos la seva mà dreta en el partit es devien per la confessió de Costa sobre la seva participació en la trama de finançament il·legal els caps són Correa, Pablo Crespo i 'el Bigotis'. A més de trucades de Camps, els advocats de l'ex secretari general van rebre trucades d'advocats pròxims al Partit Popular.

D'altra banda, ' la Razón 'va més enllà i indica que Costa no planteja fer un pacte amb la Fiscalia i sí fer revelacions causa de l'acusació que va llançar Correa en contra seu el passat dimecres .