Quantcast

Prèvia de la J17 de la Lliga Iberdrola | Els líders se la juguen

Torna aquest cap de setmana la Lliga Iberdrola . Torna amb els dos de dalt, Atlètic de Madrid i FC Barcelona , en ratxa, ja que no poden permetre cap error i amb els de baix, Santa Teresa CD i Saragossa CFF lluitant per sortir d'una situació molt complicada, i que es preveu molt difícil de revertir .

dissabte 27 de gener

RCD Espanyol – Sevilla FC (10.45 | Ciutat Esportiva Dani Jarque | bein Laliga)

Albacete Nexus Energia – FC Barcelona (13.00 | Ciutat Esportiva Andrés Iniesta | GolTV): El conjunt manxec vol seguir amb les bones sensacions de joc i buscarà acompanyar-lo amb una victòria que no va aconseguir contra l'Atlètic, encara que va estar molt a prop. El Barcelona no pot deixar-se cap punt a Albacete i lluitarà per endur-se els tres punts cap a casa.

Diumenge 28 de gener

Saragossa CFF – Madrid CFF (Estadi Pedro Sancho) *: el Madrid vol seguir en el camí que va començar el passat cap de setmana contra el Llevant i aquest partit pot ser una bona oportunitat per continuar allunyant-se del descens i intentar aconseguir l'objectiu de la Copa de la Reina. El Saragossa només pot guanyar si vol sortir de l'última plaça en què estan.

Sporting Huelva – Athletic Club (C / Port 16) *

Santa Teresa CD – València CF (IDM El Viver) *

Llevant UD – Granadilla Egatesa (Ciutat Esportiva Av. Blasco Ibañez) *

Rayo Vallecano – Real Betis Fèmines (Ciutat Esportiva Fundació Rayo Vallecano) *

Reial Societat – Atlètic de Madrid ( 13:00 | Zubaleta | GolTV): la Reial Societat, tot i perdre la jornada passada, està trobant bones sensacions en el joc de l'equip, les txuri-urdines volen que la seva casa sigui un bastió i intentar parar al Atlètic de Madrd, al qual només li val guanyar per continuar amb la seva lluita per la lliga amb el Barça. Les rojiblancas viatgen a Sant Sebastià amb la ment posada en la victòria i en tornar a Madrid amb els tres punts.

* Manca confirmació d'horaris per part de la Lliga