Quantcast

Les estacions d'esquí espanyoles ofereixen aquest cap de setmana més de mil quilòmetres de pistes

Un total de 30 estacions d'esquí estaran obertes aquest cap de setmana a la Península Ibèrica amb una oferta de 1.034 quilòmetres de neu , xifra molt similar a la de la setmana passada.

Segons ha informat l'Associació Turística d'Estacions d'Esquí i Muntanya ( Atudem ), la major oferta està en Formigal (Osca), amb 165 quilòmetres de pistes i dos metres i 30 centímetres de gruix , i en Baqueira Beret (Lleida), que compta amb 151 quilòmetres esquiables i un gruix màxim de un metre i 80 centímetres .

A continuació, Sierra Nevada (Granada) ofereix 103 quilòmetres de pistes amb dos metres de gruix , Masella (Girona) 72 quilòmetres amb un metre i 20 centímetres , la Molina (Girona) 68 quilòmetres i un metre amb 10 centímetres , Cerler (Osca) 65 quilòmetres amb un metre i 30 centímetres , Boí Taüll (Lleida) 45 quilòmetres co n un metre i 40 centímetres , Astún (Osca) 42 quilòmetres i un metre amb 60 centímetres i Candanchú (Osca) < b> 42 quilòmetres amb un metre amb 70 centímetres .

A més, Portainé (Lleida) ofereix 27 quilòmetres amb un metre i 40 centímetres , Espot (Lleida) 24 quilòmetres amb un metre i 25 centímetres , Sant Isidre (Lleó) 2 3 quilòmetres amb un metre , Valdesquí (Madrid) 20 quilòmetres amb 65 centímetres i Alt Campoo (Cantàbria) 18 quilòmetres amb 80 centímetres .

Per sobre de la desena de quilòmetres esquiables estan també Valdezcaray (la Rioja), 16 quilòmetres amb un metre ; Javalambre (Terol), 14 quilòmetres amb un metre ; La Pinilla (Segòvia), 12 quilòmetres amb 70 centímetres ; Valdelinares (Terol), 12 quilòmetres amb 70 centímetres , i Valgrande-Pajares (Astúries), 11 quilòmetres amb un metre i 20 centímetres .

Així mateix, obren també Vallter (Lleida), amb 10 quilòmetres ; Serra de Béjar (Salamanca), amb 9 ; Fonts d'Hivern (Astúries), amb 9 ; Tavasccàn (Lleida), amb 5 ; Navacerrada (Madrid), amb 4 ; La Molina (Lleó), amb 4 , i Lunada (Burgos), amb 2 .

< p> Entre les estacions de esquí de fons , Lles (Lleida) ofereix 25 quilòmetres de pistes, Larra- Belagua (Navarra) 16, Llanos del Hospital (Osca) 15 i Candanchú (Osca) 5. < / p>