Quantcast

QUÈ! tornarà aquest divendres al carrer amb la seva edició impresa setmanal

QUÈ! torna al carrer a partir d'aquest divendres. Després d'un període d'absència, Grup Gestiona ha apostat per rellançar la seva edició impresa setmanal a més de quaranta-dos punts de lliurament distribuïts en sis ciutats diferents.

Madrid, València, Barcelona, ??Sevilla i Saragossa seran les localitats on es repartirà un primer número realitzat sota la direcció d'Arturo San Roman i la coordinació de Javier Navarro . < / p>

Fresc i amè, QUÈ! torna als carrers amb l'objectiu informar i entretenir a parts iguals . Entreteniment, cultura, oci, esports i motor formaran l'espina dorsal d'un diari que no oblida la responsabilitat social amb la qual sempre ha de comptar la professió.

PABLO LÓPEZ I ALEXANDER SZYMANOWSKI, PROTAGONISTES

la tornada del diari a les rotatives comptarà amb diverses entrevistes i testimonis de primer nivell, com el de Miguel Carballeda Piñeirlo, director de l'ONCE .

< p> A més, el malagueny Pablo López parla Javier Navarro de la intrahistòria de Camí, foc i llibertat (Universal, 2017), un últim treball que mostra les inquietuds i pensaments de un cantant, crític i preocupat amb la realitat virtual i l'absència de veritat en el dia a dia.

d'altra banda, Martín Velarde xerrada amb Àlex Szymanowski, peça fonamental en l'equip de moda de la lliga espanyola . L'interior del CD Leganés valorarà la situació actual de l'equip, que es troba a tan sols un pas dels llocs de competició europea.

ESTRENES I PLANS: Què fer AQUEST CAP DE SETMANA? < / b>

Enfocat al cap de setmana, QUÈ! et presentarà múltiples propostes d'oci i entreteniment.

Fran Gregoris -director del programa Butaca VIP, emès en Gestiona Ràdio- desgranarà els cinc millors estrenes de la cartellera, completats amb diverses alternatives musicals, gastronòmiques i escèniques a tot Espanya.

Neuman, Model de Resposta Polar, Andrés Suárez o Nikone protagonitzaran alguns dels esdeveniments recomanats.

SAPS EL QUE FAN eLS TEUS FILLS AMB EL MÒBIL?

La portada prestarà atenció a un dels temes que més pertorben als pares espanyols. "Saps el que fan els teus fills amb el mòbil?" , es pregunta Arturo San Roman. El director de la publicació desgrana un problema que transcendeix a set de cada deu nens majors de 12 anys .

Tots els continguts, A LA WEB < / p>

tot i que la companyia torni a apostar pel paper com a part fonamental del projecte, la identitat digital d'qUÈ! no es perdrà. Tots els textos publicats a la capçalera -a més de la pròpia edició en format PDF – seran compartits també al web amb l'objectiu que tothom pugui consumir independentment de la seva localització .