Quantcast

El ministre Camp presenta a Hongria un protocol d'entesa sobre turisme

El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha lliurat al secretari d'Estat d'Afers Exteriors, Comerç, Cultura i Ciència d'Hongria, István Íjgyártó, l'esborrany del protocol d'entesa en matèria de Turisme, que es concretarà els pròxims mesos. Camp i Íjgyártó han mantingut aquest divendres una reunió bilateral en el marc de l'estada a Madrid amb motiu de la fira de turisme Fitur.

El text proposat dona seguiment a la reunió mantinguda per les dues parts fa uns mesos a Andorra, i recull la voluntat d'intercanviar coneixements en àmbits com la regulació de l'allotjament turístic o el turisme de 'wellness'. Hongria ha mostrat interès en l'experiència d'Andorra en turisme de natura, neu i muntanya i la seva promoció i comercialització.

El ministre Camp també s'ha reunit a Madrid amb la subsecretària de Turisme de Xile, Javiera Montes, amb la qual ha explorat obrir vies de col·laboració en l'àmbit de turisme de neu i muntanya, i també el d'aventura.