Quantcast

L'equip de Carmena va falsejar informes en comprar Bicimad

Cada vegada són més les irregularitats que es destapen i que impliquen al Ajuntament de Madrid , dirigit per Manuela Carmena. L'última de totes té a veure amb la justificació del que es va pagar per la compra d'Bicimad . La quantitat per la qual es va comprar suposadament el servei de bicicletes és de 10.5 M & euro; . Segons informa 'ABC' , l'equip de l'alcaldessa i en concret Álvaro Fernández Heredia i Inés Sabanés amañaron l'expedient de validació del preu del contracte de cessió.

Ara Madrid va pactar amb Bonopark , empresa que dirigia el projecte de Bicimad, la quantitat de diners que li lliurarien, i pel que sembla, l'Ajuntament li va donar a l'empresa un xec en blanc. El vandalisme ha portat al Ajuntament a tenir unes pèrdues mensuals de 300.000 euros , que es tradueix en 3,6 M & euro; anuals < / b>.

Els documents de Bonopark asseguraven que el cost total del servei era de 7,3 M & euro; , dels quals, només la meitat, 3, 5 M & euro; s'han amortitzat. Dins del preu que l'empresa donava pels serveis s'incloïen els ancoratges, les càmeres, els tòtem, les plataformes, les bateries i les més de 2.000 bicicletes , comptant amb tot això, el preu total del servei estaria en uns 6,9 M & euro; i no els 10,5 M & euro; que va signar l'equip de Manuela Carmena.