Quantcast

Demanden a un metge que va oblidar el seu bisturí al inmterior del pacient al qual operava

Glenford Turner , o n veterà de l'exèrcit nord-americà, ha demandant a l'Hospital de Veterans de Connecticut , després que un dels seus cirurgians hagués oblidat, a l'interior del seu cos, el bisturí amb el que estava practicant una intervenció.

Els fets s'han descobert ara, quatre anys després de l'operació , quan el pacient va començar a patir uns forts dolors abdominals .

la setmana passada, T Urner va demandar a l'Hospital davant del Tribunal de districte dels Estats Units . D'acord amb documents judicials, Turner es va sotmetre a la cirurgia en 2013 . Quatre anys després de la intervenció, el pacient va tornar al centre afligit de forts dolors abdominals. Una radiografia va revelar l'origen de la malaltia . A la imatge el bisturí pot apreciar-se amb total nitidesa .

Turner va haver de sotmetre, de nou, a una altra operació i els metges que li van intervenir van confirmar que el bisturí pertanyia a l'hospital.

Faxon , advocat del pacient, defineix la situació com " un incomprensible nivell d'incompetència ".

lawsuit filed against VA after a Scalpel is left in veteran 's abdomen for 4 years after surgery. https://t.co/0a2K744zSv # nbcct pic.twitter.com/4myb8KBeg1

NBC Connecticut (@NBCConnecticut) 15 gener 2018