Quantcast

Turquia deixa llestos els preparatius per a l'operació contra els kurds a Síria

Continua a Turquia la mobilització de tropes i vehicles cap a l'enclavament kurdosirio de Afrin causa d'una possible operació militar, segons informa 'La Vanguardia'. Després d'una reunió que va realitzar el Consell de Seguretat de l'executiu turc, des d'Ankara asseguren que es prenguessin "les mesures necessàries" per evitar que forces terroristes entrin a la frontera.

D'aquesta manera, tal com indica el citat mitjà, el Govern de Turquia es refereix a la milícia de "Unitats de Protecció Popular" aliades d'Estats Units en la lluita contra l'Estat Islàmic en considerar un enemic a la guerrilla turc-kurda.

el president Erdogan considera que hi ha moltes possibilitats que es produeixi una operació militar a la que operaria de manera conjunta amb el grup opositor al règim sirià, l'Exèrcit Lliure sirià a causa del anunci dels Estats Units d'destinar tropes kurdosirias a la frontera amb Turquia.