Quantcast

Andorra explora fórmules per atreure turisme de Mèxic i Colòmbia

El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha mantingut, en el marc de la seva estada a Madrid amb motiu de la celebració de la fira FITUR, dues reunions bilaterals amb la viceministra de Turisme de Colòmbia, Sandra Howard, i amb la subsecretària de Turisme de Mèxic, Maria Teresa Solís. Durant les trobades s'ha avaluat la possibilitat de captar el mercat turístic de l'Amèrica Central i del Sud, per tal que visiti destinacions de muntanya com Andorra.

En la reunió mantinguda amb la viceministra de Turisme de Colòmbia, Sandra Howard, s'ha fet seguiment de l'acord de col·laboració signat entre els dos països el 2013. La viceministra colombiana ha mostrat el seu interès a intercanviar experiències i coneixement en l'àmbit del turisme de neu i muntanya, amb Andorra, pel que fa al posicionament aconseguit en aquest producte. Camp i Howard han tractat aspectes relacionats amb les polítiques que impulsen la qualitat turística, centrant-se amb el turisme sostenible i l'impacte a la natura.

D'altra banda, el ministre Camp també es va poder trobar subsecretària de Turisme de Mèxic, Maria Teresa Solís. En aquesta reunió, el ministre andorrà ha mostrat el seu interès a conèixer els operadors turístics que treballen a Europa, especialment els que comercialitzen destinacions de muntanya. La subsecretària mexicana ha convidat la delegació andorrana a organitzar una trobada de presentació a la Ciutat de Mèxic per donar a conèixer l'oferta del Principat.