Quantcast

El PP no es fia "en absolut" de l'independentisme i està "preparat" davant de qualsevol il·legalitat

El coordinador general del Partit Popular, Fernando Martínez-Maíllo, va advertir que ni el seu partit ni el Govern es fian "en absolut" de l'independentisme, després de la constitució del Parlament de Catalunya, i estan "preparats" davant de qualsevol il·legalitat que puguin escometre.

Així ho va traslladar Maíllo als periodistes abans d'assistir a l'acte informatiu organitzat a Madrid per Nova Economia Fòrum quan se li va preguntar per l'optimisme que van despertar en alguns sectors les primeres paraules del nou president del Parlament, Roger Torrent -diputat d'ERC-, que va demanar que la democràcia i la convivència siguin els principis que regeixin la legislatura.

Maíllo va destacar que "el rellevant són els fets" i d'aquí que ni el PP ni el Govern es refiïn "en absolut de l'independentisme", pel que estan "molt atents" i "perfectament preparats per prendre aquelles decisions a la qual han de recórrer si s'incompleixen les lleis un cop més al Parlament".

"Els disc ursos estan molt bé però el més rellevant són els fets i l'independentisme ha donat molts motius per no fiar-nos d'ells ", va afirmar el dirigent popular. Va insistir, per això, que el Govern està preparat i ha dit que "tant de bo" l'opció que triï l'independentisme sigui la de la legalitat.

Finalment, Maíllo ha indicat que és "evident" que "no pot haver un president autonòmic que governi des de Brussel·les "perquè és" impossible i il·legal ", pel que ha advertit una vegada més que el Govern i el PP estan preparats per evitar aquesta situació.