Quantcast

Nadal, Cifuentes i Carmena presenten el nou projecte per al Palau de Congressos de Madrid

El ministre d'Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, presentarà aquest dijous a Fitur el nou projecte per al Palau de Congressos de Madrid , al costat de la presidenta de la Comunitat, Cristina Cifuentes , i l'alcaldessa de la ciutat, Manuela Carmena .

Aquest edifici del Institut de Turisme d'Espanya < / b> (Turespaña), que va ser clausurat el desembre de 2012 per motius de seguretat després de la tragèdia del Madrid Arena , serà gestionat a partir d'ara per Ifema .

el complex compta amb 40.000 metres quadrats i està situat al passeig de la Castellana , prop de l'estadi Santiago Bernabéu . Va ser construït el 1970. El Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) va anul·lar a l'octubre de 2016 un projecte que pretenia construir un hotel de luxe a l'edifici en una torre annexa de 17 pisos.